VisionKayak - ture i glaskajakker / gennemsigtig kajak på Limfjorden ved Skive - Logo - Vision Kayak
book
 • Tag med på en uforglemmelige oplevelse på vandet ved Skive i kajakker, der er helt gennemsigtige. Lej kajak, lej glaskajak, ture i kajak
 • Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
 • Fuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

VisionKayak - Priser

Barn til og med 12 år

Pris for 1,5-2 timers tur (formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur) i glaskajak inkl. kort introduktion på land inden turen og lån af svømmevest. 
Børn skal være ifølge med voksen.
200 DKK
Pris pr. barn
BOOK BILLET
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Voksen

Pris for 1,5-2 timers tur (formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur) i glaskajak inkl. kort introduktion på land inden turen og lån af svømmevest.

250 DKK
Pris pr. voksen
BOOK BILLET

Hvad synes andre om oplevelsen?

 • "Tusind tak for den fantastiske kajaktur du tog os med på. Det var smukt og fredfyldt. Vi nød virkelig livet under overfladen, vandet, udsigten. Intet mindre end skønt! Vi vil helt klart anbefale turene til venner og andre, der overvejer at tage til Danmark!"

  Janneke og familie

  Fuldmånetur august 2019
 • "Vores fuldmånetur med Visionkayak har været en helt fantastisk oplevelse med en intet mindre end forrygende udsigt både nedad og opad. Servicen har været helt i top, og der har været god dialog hele vejen igennem om bl.a. vejrforholdene og selve turen på vandet, samt har der på selve turen været plads til både grin og hyggesnak. Alt i alt en helt igennem fantastisk og mindeværdig oplevelse!
  Vi vil klart anbefale turen til alle andre!

  Tobias og Janne

  Fuldmånetur juli 2019
 • "Mange tak for en uforglemmelig og meget speciel oplevelse, Isabella! Vi nød virkelig turen og din behagelige og sympatiske natur. Kan kun anbefales!"

  André og familie

  Formiddagstur juli 2019
 • "Igen, mange tak for turen i glaskajakker! Det var så dejligt, vi nød det virkelig. Det var sjovt, og det var lige dét, vi trængte til! Sådan en glaskajak er meget speciel og ikke lige noget, man ser hver dag. Virkelig en smart sag!
  Den vandtætte drybag er også rigtig god. 
  Vi ses forhåbentlig igen til en tur på vandet!"

  Sari og familie

  Formiddagstur august 2019
BOOK NU

Book din tur i glaskajak

Vælg mellem tre forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Alle ture varer 1,5-2 timer inkl. lån af svømmevest og kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land. Sæsonen løber fra april til september med forbehold for vind og vejr. Der er ingen garanti for klart vand eller godt vejr, idet naturen er lunefuld og desværre umulig at styre. Der ydes derfor ingen erstatning, såfremt vandet er uklart, det er overskyet, regnvejr eller lignende. Ved at booke accepterer du VisionKayaks turpolitik og betingelser.

OBS! Der er et begrænset antal pladser på hver tur
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram